To mænd varetægtsfængslet i drabssag fra Haverslev

De to mænd, som politiet har efterlyst for drabet på en 35-årig mand, meldte sig selv til politiet søndag. De er nu varetægtsfængslet i sagen.

En 35-årig mand mistede livet efter at være blevet stukket med kniv ved et slagsmål på tankstationen Circle K i Haverslev onsdag.

To mænd fra Randers på henholdsvis 24 år og 28 år blev søndag varetægtsfængslet i sagen i fire uger ved et lukket grundlovsforhør ved Retten i Aalborg. Grundlovsforhøret varede knap fem timer.

- De blev varetægtsfængslet, fordi der var en begrundet mistanke om sigtelsen, siger anklager Majbrit Bak.

Drabet skete onsdag aften, og torsdag morgen valgte Nordjyllands Politi at efterlyse de to formodede gerningsmænd. Kort efter midnat natten til søndag meldte den 24-årige sig selv til Østjyllands Politi i Randers, som overførte ham til Politigården i Aalborg. Og kort før klokken 9 søndag morgen blev Nordjyllands Politi i Aalborg så kontaktet af den 28-årige, som meldte sig selv.

Begge mænd nægter sig skyldige i sagen, og i retten ville ingen af dem sige noget.

Trods protester fra forsvarere og den tilstedeværende presse blev grundlovsforhøret afholdt for lukkede døre, og derfor er der ikke kommet oplysninger ud til offentligheden om, hvad motivet for drabet kan være.

De to formodede gerningsmænd har tilknytning til rockergruppen Satudarah, men politiet mener ikke, at drabet er en del af en bandekonflikt.

Ifølge TV2 Nords oplysninger er den dræbte fra Hirtshals.


Seneste nyt

fra Nordjylland