Mand gik amok i Superbrugsen i Frøstrup

Et simpelt butikstyveri udviklede sig tirsdag aften til røveri, da en ung mand gik amok i Superbrugsen i Frøstrup.

Peberspray og fastholdelse var nogle af de metoder, som Midt- og Vestjyllands Politi måtte bruge, da de tirsdag aften skulle anholde en mand, der var gået amok i Superbrugsen i Frøstrup.

- Vi måtte holde ham nede på jorden i 45 minutter, fordi vi simpelthen ikke kunne få ro på ham. Til sidst lykkedes det dog, og han vil senere onsdag blive fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for røveri, siger Anders Olesen, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi til tv midtvest. 

Det hele startede som et simpelt butikstyveri, men endte som røveri, da den unge mand slår om sig med en pind. Manden forsøgte at smugle vare for 300 kr. ud af butikken under sin jakke, men da ekspedienten prøver at stoppe ham, skubber han kvinden fra sig.

Tre kunder kommer kvinden til undsætning og prøver at tilbageholde manden. Det vil den 30-årige dog ikke finde sig i. Han får fat i en træpind, som er i butikken, og begynder at slå fra sig. Han rammer en af kunderne med 10-15 slag, der blandt andet resulterer i et blåt øje. 

Selvom hele situationen begynder som et simpelt tyveri, så udvikler det sig til et røveri, fordi manden bruger vold.

Selvom hele situationen begynder som et simpelt tyveri, så udvikler det sig til et røveri, fordi manden bruger vold, siger Anders Olesen, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Manden er i forvejen kendt af politiet. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland