Masser af campingplads

Flere nordjyske campingpladser melder om svigtende besøgstal. Vejret får en stor del af skylden.

Der er flere tomme pladser på Rødhus Klit Camping end der plejer at være på dette tidspunkt. Fastliggerne er naturligvis i deres vogne, og der er gæster i hytter, telte og campingvogne, men vejret har holdt en del campinggæster væk.

- Det har været for koldt, for blæsende og for regnfuldt, og foråret har også været for koldt. Så jeg tror, man har været lidt i dårligt campinghumør, siger lejrchef Jan Christensen.

Han fortæller, at der er begyndt at løbe flere bookinger ind, og med håbet om bedre sommervejr de kommende uger, ser det lidt lysere ud, men med et dårligt forår uden så mange endagsturister og andre spontane campister, bliver det svært at redde hele sæsonen.

- Vi kan ikke nå at hente det, vi har sat til i foråret. Det kan ikke lade sig gøre, siger han.

Flere andre nordjyske campingpladser melder om lidt dårligere besøgstal end sidste år, mens andre pladser er nogenlunde på niveau, og nogle har endda haft flere gæster end på samme tidspunkt sidste år.

I den mere optimistiske ende finder man Løkken Klit Camping. Her er en stor del af gæsterne enten forårs- eller helårsfastliggere, og det har sikret en god belægning. Samtidig har der været en del forhåndsbookinger, men til gengæld har der ikke været helt så mange af de spontane campinster som sidste år.

- Vi har set dem, men ikke i samme stil som sidste år. Der var lidt flere, der blev impulsive og ville på camping. Men jeg synes stadig vi har pænt med "strøgkunder". Vi ville selvfølgelig gerne have flere, men jeg har på fornemmelsen, at det kommer lige om lidt, siger lejrchef ved Løkken Klit Camping, Laila Mølholt.


Seneste nyt

fra Nordjylland