Medarbejdere overrasker kongen af nordjysk showbiz

02:24

Medarbejderne i Aalborg Kultur & Kongres Center sagde fredag eftermiddag farvel til deres direktør gennem 32 år. Det gjorde de med overraskelser på stribe.

Der blev sagt farvel med fuld musik, da medarbejderne i Aalborg Kultur & Kongres Center sagde farvel til Ernst Trillingsgaard, der har været direktør i kulturinstitutionen siden 1985. Overraskelsen indeholdt både popgruppen Abba og et træ i Kildeparken.

- Han fortjener det her, fordi han har været et helt unikt menneske for os medarbejdere. Der har jo været forskellige afskedsreceptioner, men vi vil også gerne sige farvel, siger pressechef i AKKC, Susanne Kabel.

Ernst Trillingsgaard har været direktør i AKKC i 32 år. En af de ting han har indført gennem sin tid, er de syngende træer i Kildeparken. Han plantede tidligere på ugen træ nummer 90 sammen med sangeren James Morrison, men i dag var det Ernst Trillingsgaards egen tur til at blive en del af naturen i Kildeparken. Han fik nemlig træ nummer 91 af sine medarbejdere.

Alle festlighederne kom fuldstændig bag på hovedpersonen selv.

- De fik mig virkelig. Jeg havde slet ikke set det komme. Jeg skulle tage mig sammen, da jeg så dem alle sammen komme om hjørnet, for det rørte mig, siger den afgående direktør i AKKC, Ernst Trillingsgaard.

Ernst Trillingsgaard har sidste arbejdsdag fredag, men på søndag er der en afskedskoncert, hvor offentligheden også kan sige farvel til den nordjyske konge af showbiz.

Flere nyheder fra TV2 Nord