Millionfirma får nyt prominent medlem

Den forhenværende administrerende direktør i TARGIT, Morten Sandlykke, træder ind i bestyrelsen i AskCody, der leverer software til mødeplanlægning verden over.

Der kan hurtigt gå enorme mængder tid spildt i planlægning. Lykkes man med at finde på en løsning, der kan begrænse tiden, der bruges på at skrive aftaler ind i en kalender, så har man måske fat i lidt af et guldæg. Det tyder det i hvert fald på, hvis man kigger på den aalborgensiske it-virksomhed AskCody. De har udviklet en avanceret software til planlægning og afholdelse af møder. Nu har de både møder i Norden, Kina, Australien, Canada, USA og Irland på deres CV.

Netop deres flotte CV har overbevist den forhenværende administrerende direktør i TARGIT, der laver software til virksomheder, til at træde ind i bestyrelsen for AskCody.

- Jeg har gennem en menneskealder opnået en vis erfaring med at globalisere og vækste en it-virksomhed fra den helt spæde start, til vi i TARGITs tilfælde solgte virksomheden. Derfor mener jeg, jeg kommer med nogle kompetencer, som AskCody med stor fordel kan trække på, og jeg vil selvfølgelig gerne være med til at sikre endnu en nordjysk it-virksomhed global succes, siger Morgen Sandlykke.

AskCody medejes af teknologifonden Promentum Equity Partners. Dem fik AskCody for nyligt et to-cifret millionbeløb af til deres arbejde med at sørge for en løsning, der skal spare organisationer for alle de praktiske foranstaltninger i forbindelse med møde. Tal fra AskCody viser nemlig, at 40 procent af medarbejderne i en stor organiation gennemsnitlig spilder 30 minutter om dagen på at planlægge møder, indkalde til dem, bestille forplejning, lede efter ledige mødelokaler og en masse andre pligter, der hører sig til mødebooking. 

- Vi er både ydmyge og stolte over først at have sikret investeringen fra Promentum Equity Partners og nu en plads i bestyrelsen til Morten Sandlykke. Vi har naturligvis fulgt ham på sidelinjen, siden vi selv etablerede AskCody, og jeg tror, hans erfaring og kompetencer kommer til at få afgørende betydning for den modningsproces, vi står midt i, siger Allan Mørch, stifter af og CEO i AskCody.


Seneste nyt

fra Nordjylland