Næsten 10.000 gæster til Thy Rock

Trods vejrmæssige udfordringer troppede næsten 10.000 gæster op til weekendens Thy Rock.

Med 23 koncerter over to dage er Thy Rock ikke en festival, man skal overse eller kimse af. Festivalen mod vest har vokset sig stor og stærk, og det var fremmødet til weekendens festival vidne på. Det skriver LimfjordUpdate.

Trods typisk dansk sommervejr, som ikke nødvendigvis indbyder til udendørsaktiviteter uden overtøj, var omkring 9500 publikummer på plads til at opleve danske topnavne som Nik & Jay, Kim Larsen og Kjukken og TV-2, ligesom nye stjerner som phlake, Wafande og The Minds of 99 trådte på scenen og underholdt.

Rap-kongerne fra Suspekt, der også gæster Thy Rocks festival-storebror i Nibe i denne uge, lukkede den store scene ned lørdag et godt stykke efter midnat, og sørgede for at lune de halvfrysende publikummer med en koncert med masser af energi.

Thy Rocks formand Hans Petert Jarl Madsen oplyser til LimfjordUpdate, at omsætningen i barerne var udfordret af vejret fredag, men at lørdagens pæne vejr rettede godt op på det hele.

Økonomien i Thy Rock efter to dages fest tør han ikke spå om endnu, men han siger til LimfjordUpdate, at foreningerne bag ThyRock igen i år kan forvente at få et pænt tilskud til deres drift.

Det er allerede nu besluttet at Thy Rock vender tilbage med to dages musik i 2018. Det bliver 22. og 23. juni.


Seneste nyt

fra Nordjylland