Nedstyrtede altaner skaber fortsat undren

Altanerne der styrtede ned ved godsbanerne i Aalborg. Foto: Mogens Jørgensen

Mandag formiddag styrtede en række altaner ned ved et lejlighedsbyggeri på Godsbanerne. De indlednede undersøgelser gav ingen svar.

Et ordentligt brag forskrækkede mandag morgen borgere, der befandt sig omkring Godsbanerne i Aalborg. Klokken fem minutter over ni styrtede en række altaner ned ved et lejlighedsbyggeri på grunden. Årsagen til de nedstyrtede altaner er efter indledende undersøgelse stadig uklar.

- Vi håber at vi hurtigt bliver klogere, hvad der er sket, men det første man sikrer sig er, at der ikke er nogen person skade, hvilket der heldigvis ikke er, siger Carsten Raundahl, der er direktør Raundahl & Moesby, som er hovedentreprenøren på byggeriet.

En inspektion, der skal foregå tirsdag formiddag håber entreprenørfirmaet kan give nogle svar på nedstyrtningen. Det sker dog kun, hvis fejlen er en, der kan ses med det blotte øje. Hvis fejlen ligger i cementen skal et stykke af byggeriet brækkes op, for at det kan blive testet, hvilket kommer til at en del længere tid.

- Vi skal være 100% sikrer på, hvad der er sket før vi igen starter byggeriet op, siger direktøren. 

Byggepladsen er afspærret, og håndværkerne er sendt hjem med en besked om, at de ikke skal regne med at komme i gang igen i løbet af den næste uge. 

 

Flere nyheder fra TV2 Nord