Nicolai Meyer drømmer om Sverige

Foto: Ivan Hansen

Det 19-årige forward-talent er i denne sæson returneret til Frederikshavn White Hawks. Her håber han at udvikle sit talent så meget, at han en dag kan vende tilbage til Sverige for at spille i den svenske Eliteserie.

Nicolai Meyer er lige nu tilbage i Frederikshavn White Hawks på en 2-årig kontrakt. Angriberen er opfostret i klubben, men skiftede efter sæsonen 2010 til svenske Malmø Redhawks, hvor han har spillet i de seneste to sæsoner.

- Situationen var sådan i Malmø, at jeg ikke rigtig kunne få lov til at spille på det seniorhold, som jeg gerne ville, så det var i stedet fjerdekæden, og det havde jeg ikke rigtig lyst til, for så ville jeg ikke udvikle mig, fortæller Nicolai Meyer.

Hos Malmø Redhawks spillede han derfor på J20-holdet.

Derfor er han glad for at spille hos White Hawks i seniorrækken igen.

- Det er som det plejer at være her, men det er dejligt at være hjemme igen, siger Nicolai Meyer.

- Lige nu går jeg efter at være rigtig god her i Frederikshavn, og spille rigtig godt, og så måske at nogle af de svenske trænere lægger mærke til mig på seniorniveau også, siger han.

Allerede som 16-årige fik Nicolai Meyer sin debut for Frederikshavn White Hawks, efter at være blevet rykket op fra U-17 til Liga-holdet.

Flere nyheder fra TV2 Nord