Nordjyde skal træne i Liverpool

Johan Hust Sand fra Aalborg har vundet et ophold ved den engelske fodboldklub Liverpool. Den 25. maj drager han afsted mod England, hvor han i tre dage bliver trænet af professionelle trænere.

25. maj tager Johan Hust Sand fra Aalborg afsted til Liverpool. Han vandt i juli sidste år et træningsophold i den engelske fodboldklub Liverpool FC, da han deltog i klubbens fodboldskole i Ribe.

Johan Hust Sand tager afsted den 25. maj sammen med sin far Kenneth Sand og i tre dage bliver han så trænet af professionelle trænere.

Oplevelsen i Liverpool er ikke helt ny for Johan Hust Sand. Forrige år vandt han også et træningsophold hos den engelske klub, og derfor ved han også lidt om, hvad der venter ham.

- Johan er stolt, og han glæder sig rigtig meget. Han går bare og tæller dagene til, at vi skal afsted nu, fortæller Kenneth Sand, som er Johans far.

Alle drenge og piger imellem 6-15 år kan deltage i Liverpools fodboldskoler, men kun en vinder et træningsophold i Liverpool, og det er ikke nødvendigvis den bedste spiller, som vinder træningsopholdet, da det også handler om at vise en masse engagement.


Seneste nyt

fra Nordjylland