Nordjysk pige blev udnyttet af en pædofil i fem år på nettet

03:06

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Pigen, som vi har valgt at kalde Emma, var kun ni år første gang hun kom i kontakt med den pædofile.

Dengang troede hun, at han var 12-13 år, og hun var begejstret over at blive feteret af en lidt ældre dreng.

- Jeg blev mobbet dengang, så jeg syntes det var fedt, at han gad at snakke med mig. Han sagde også en masse søde ting til mig, så jeg blev mere og mere forelsket i ham, siger Emma, der i dag er 15 år gammel.

De første par stillede Emmas netven ingen krav til hende, men var bare en god kammerat at snakke med, men langsom ændrede deres forhold karakter. Pludselig ville han gerne have billeder af mere og mere seksuel karakter.

- Han byggede bare mere og mere på, og sagde at han godt kunne lide mig, så til sidst stolede jeg så meget på ham, at jeg gjorde næsten alt hvad han sagde. Han roste mig hver gang jeg sendte et billede, men de skulle så være frækkere og frækkere for hver gang, siger Emma.

Manden der udnyttede Emma var i forvejen kendt af politiet som pædofil. Da han endelig blev dømt havde han krænket flere end 120 piger på nettet, men det var først da én enkelt pige anmeldte ham, at Emmas mor blev kontaktet.

- Jeg tænkte, at det ikke kunne passe - at sådan kunne min lille pige ikke opføre sig. Men så blev jeg frustreret over at hun ikke havde fortalt mig om det, og til sidst ked af det, siger Emmas mor.

Emma er stadig mærket af sagen, og har svært ved helt at stole på venner, som skriver til hende på nettet. Hun tror selv, at hun blev et offer, fordi hun havde et lavt selvværd, da den pædofile fik kontakt.

- De går efter de lette piger. Piger som så gerne vil have at vide at de er pæne og ok. Jeg var vist selv nem at få fat i, siger Emma i dag.

Flere nyheder fra TV2 Nord