Nordjyske badmintonkvinder fældet af Tyskland

 Nordjyske badmintonkvinder fældet af Tyskland

De danske badmintonkvinder - med flere nordjyder på holdet - er færdige ved Uber Cup i Indonesien efter et klart nederlag til Tyskland i kvartfinalen

De danske badmintonkvinder var højt oppe at flyve, da de mandag kvalificerede sig til kvartfinalen ved Uber Cup med en sensationel sejr over Malaysia. Men de samme kvinder kom onsdag ned på jorden igen, da holdet tabte kvartfinalen overraskende klart til Tyskland med 3-0 og dermed er færdige ved hold-VM.

I Jakarta lagde Danmarks store stjerne, Tine Rasmussen, ud med at tabe til Xu Huaiwen i tre tætte sæt. Dermed fik tyskeren med de kinesiske rødder endnu en sejr over Tine Rasmussen, efter hun tidligere på året besejrede hende ved EM-finalen i single i Herning.

Mens den første kamp var tæt, så tabte Nanna Brosolat Jensen, som tidligere har spillet i Aalborg-klubben Triton, på kun 29 minutter Danmarks anden kamp til Julianne Schenk. Så skulle Mie Schjøtt Kristensen og Christinna Pedersen (tidligere VEB) vinde deres double for at holde liv i bedst af fem-kampen, men de tabte i tre sæt, og så var der ingen grund til at spille de to resterende og ligegyldige kampe.

Ved herrernes hold-VM skal Danmark senere onsdag spille kvartfinale mod Sydkorea.

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland