Nordsø Oceanarium populært besøgsmål

For første år siden branden kan attraktionen i Hirtshals se tilbage på et år med stor vækst i besøgstallet og god modtagelse af de nye oplevelser.

I alt 236.134 gæster er i løbet af 2007 gået igennem tælleapparaterne på Nordsøen Oceanarium, det tidligere Nordsø Museet, og det er en fremgang på 8,7% i forhold til 2006.

- Hvis man kigger på besøgstallene, er der måneder der er bedre end 2006 men også måneder, som er dårligere. Vi studerer alle måneder lige nøje, da vi kan lære meget af såvel negative som positive bevægelser i besøgstallet. Selvfølgelig spiller vejret meget ind - specielt om sommeren - men heldigvis kan vi også se, at nye oplevelser og arrangementer gør en markant forskel, siger direktør Jens Otto Størup i en pressemeddelelse.

Og der er kommet nye oplevelser til i 2007. I juni kom der to nye beboere i oceanariet, nemlig de to klumpfisk Anton og Andrea. I sommerferien introduceredes Dogmedyk, hvor undervandskamera og store TV skærme gør det muligt for gæsterne at komme helt tæt på fiskene under fodringerne.

I efterårsferien blev den første etape i det nye udendørs lege- og læringsområde indviet i form af en lege-kaskelothval i træ med masser af udfoldelsesmuligheder.

Og sidst men ikke mindst har man i juleferien åbnet et nyd Bluetooth-downloadcenter, hvor gæsterne kan hente Nordsø-indhold til deres mobiltelefoner.


Seneste nyt

fra Nordjylland