Ny direktør på plads i Aalborg Pirates

Den nye direktør i Aalborg Pirates er nu på plads. Det bliver Jens Neustrup Simonsen, der fremover skal stå i spidsen for ishockeyklubben.

Den nye direktør i Aalborg Pirates, Jens Neustrup Simonsen, har indtil den seneste generalforsamling været en del af bestyrelsen i ishockeyklubben.

- Den vigtigste opgave for Jens bliver at føre klubbens Masterplan ud i livet samt drive selskabet frem på et højere niveau på alle fronter, så kerneaktiviteterne udvikles i aktionærernes interesse, fortæller bestyrelsesformand i Aalborg Pirates, Morten Fals.

Den nye direktør får herudover til opgave at udvikle selskabet, så aktionærkredsen kan blive mere bred og mangfoldig. Hovedpersonen selv glæder sig til udfordringerne i klubben,.

- Jeg synes, at Aalborg Pirates har fået opbygget et meget spændende og udviklingsmodent selskab. Der er ansat dygtige medarbejdere til at drive kerneaktiviteterne. Der er ansat en rigtig dygtig træner, der forstår betydningen af udviklingsarbejdet i klubben. Vi har et slagkraftigt hold, der kan udvikle sig til noget stort, siger Jens Neustrup Simonsen og fortsætter:

- Jeg håber derfor, at jeg kan være medvirkende til, at grundlaget for vækst bliver skabt blandt investorer og virksomheder, der også ønsker, at ishockeyen skal være på øverste hylde i Aalborg. Man skal jo huske på, at sportslige resultater har stor betydning for byen, for vores selvforståelse og er med til at skabe både bosætning og tiltrække arbejdskraft, siger Jens Neustrup Simonsen.

Jens Neustrup Simonsen kommer fra konsulentvirksomheden FREMDRIFT A/S.

Flere nyheder fra TV2 Nord