Ny forening sikrer fødekæden til Vendsyssel Håndbold

Vendsyssel Ungdoms Håndbold vil sikre et godt træningsmiljø, der kan fastholde håndboldtalenterne i landsdelen.

Ethvert sportshold skal leve af talenterne, og efter alt at dømme får Vendsyssel Håndbold nu ganske meget at leve af. I hvert fald er foreningen Vendsyssel Ungdoms Håndbold nu en realitet, efter at der mandag var stiftende generalforsamling, hvor der blev valgt en tre mand stor bestyrelse, som skal løbe foreningen i gang.

Bestyrelsen består af Helle Friis, Merete Heiden og Mads Christiansen, og der er mulighed for at udvide bestyrelsen med yderligere to medlemmer i løbet af det første år.

Foreningen har fokus på U16 og U18-spillere i Vendsyssel. I første omgang er det for pigespillere, og målet er at tilbyde unge spillere et træningsmiljø med fokus på den individuelle udvikling.

- Vi ønsker at der på både den korte og den lange bane er så fantastisk et tilbud til de unge spillere, at de fastholdes i landsdelen, således at de unge spillere ikke behøver at forlade landsdelen for at udleve deres drøm. Samtidig vil vi skabe en kultur med fokus på det gode træningsmiljø, hvor også de sociale aktiviteter er i højsædet, siger Helle Friis, som er en af stifterne bag Vendsyssel Ungdoms Håndbold og altså også er valgt til bestyrelsen.

Den nye forening håber blandt andet at kunne fodre Vendsyssel Håndbold med fremtidens stjerner, og eliteklubben har også vist interesse for Vendsyssel Ungdoms Håndbold.

- Vi har snakket med Vendsyssel Håndbold om samarbejde på nogle punkter og her har Vendsyssel Håndbold meldt positivt tilbage. Så nu ser vi frem til at komme i gang for alvor. Der er en masse ting som skal koordineres og godkendes, og vi vil fra 1. maj 2017 tilbyde åbne træninger for alle de piger, som vil prøve, om dette kan være noget for den enkelte, siger Helle Friis.


Seneste nyt

fra Nordjylland