OL-guldvinderne sender dansk par ud i kvartfinalen

Mathias Christiansen og nordjyske Christinna Pedersen misbrugte tre sætbolde i første sæt, og det endte med at blive kostbart for resten af kampen.

Verdensmestrene fra 2017 og de forsvarende OL-guldvindere, Tontowi Ahmad/Liliyana Natsir, viste sig for stærke for Mathias Christiansen og Christinna Pedersen.

I kvartfinalen ved Denmark Open tabte den danske mixeddouble med 24-26, 10-21.

I semifinalen skal de møde verdensetterne og de førsteseedede kinesere Zheng Siwei og Huang Yaqiong.

Ved duellen til 9-5 til indoneserne vist Natsir sine uhyggelige evner ved nettet, da hun fik spillet boldene godt ind på kroppen af danskerne, så de ikke kunne gøre andet end at lægge boldene op til hende, hvor hun kunne afgøre bolden.

Der var til gengæld stor succes, når danskerne fik holdt trykket og kunne blive ved med at spille boldene ned ad. Mathias Christiansens hårde smash skabte muligheden for, at Christinna Pedersen ved nettet kunne straffe en eventuel dårlig opsamling.

Det var årsagen til, at de hentede de næste fire point og kort efter kunne gå ud til opholdet med en føring på 11-10.

Indoneserne kom bedst ud fra opholdet og bevarede føringen indtil 19-17. Her lykkedes det danske par igen med at få overtaget i duellerne. De nåede også at have tre sætbolde, men alle blev misbrugt.

Ved stillingen 24-23 til Ahmat og Natsir kom kampens mest intense duel. Efter 54 skud, adskillige bolde på netkanten og spillere, der kastede sig, blev duellen afgjort på et smash af Mathias Christiansen.

Duellen løftede i den grad stemningen hos publikum i en udsolgt Odense Idrætshal. Til gengæld kunne Pedersen og Christiansen ikke skabe momentum. Først servede Pedersen for langt, og sættet blev afgjort, da Christiansen i duellen efter løftede for langt.

I andet sæt fandt det danske par aldrig ind i en rytme. Parret var lige ved at få kontakt, da de reducerede til 5-6. Men derefter moste indoneserne ganske enkelt danskerne spillemæssigt.


Seneste nyt

fra Nordjylland