Pirates kæmpede forgæves mod SønderjyskE

Aalborgenserne kæmpede en brav kamp, men måtte gå fra kampen mod SønderjyskE søndag aften med endnu et nederlag.

Gigantium var scenen, da anden kvartfinale skulle afgøres søndag aften. Aalborg Pirates fik besøg af de tre-dobbelte danske mestrer fra SønderjyskE.

Piraterne kæmpede en hård kamp, men på trods af, at der var fart i skøjterne i første periode, kom der ingen scoringer ud af det. SønderjyskE havde 17 skud på mål, men det lykkedes dem ikke at liste pucken forbi Marcus Lundell, der spillede en solid kamp i Piraternes mål.

Kampen skulle mere end 47 minutter ind, før det lykkedes et af holdende at score. Olle Liss kunne i tredje periode bringe aalborgenserne foran efter et godt sammenspil med Christopher Frederiksen. Det var dog ikke længe at Piraterne fik lov til at holde føringen. Et minut senere udlignede SønderjyskE's Thomas Spelling.

Sønderjyderne afsluttede kampen med en scoring af Darcy Zajac. Det var en returpuck fra Marcus Lundell, der blev sendt direkte i mål. Kampen endte med cifrene 2-1.

Tredje kvartfinale spiller Piraterne på tirsdag i Vojens.