Politiet advarer mod tricktyve

Flere nordjyske forretninger har de seneste dage været udsat for tricktyveri. Politiet opfordrer til at tage billeder af mistænkelige biler.

I øjeblikket huserer flere udenlandske kriminelle grupper i Nordjylland og lokker penge ud af ekspedienter. Og det foregår på helt klassisk vis, ekspedienterne bliver afledt, forvirret og derefter snydt.

- Vi har fået flere anmeldelser fra forskellige steder i Nordjylland, om at der kører udenlandske biler rundt, og der er tricktyve på spil, og jeg kan blot opfordre til, at man er meget opmærksom. Ikke mindst nu når turistsæsonen begynder, siger vagtchef hos Nordjyllands Politi, Bent Højgaard.

Nordjyllands Politi opfordrer folk til at tage billeder med telefonen af tricktyvene eller deres biler.

- Send billederne til os. Gerne via vores app, hvor man kan tippe politiet, så er vi bedre rustet til at handle, siger Bent Højgaard, Nordjyllands Politi.

Også forretnigen Aabybro Guld- og Sølv har torsdag haft besøg af tricktyve. Og det er ifølge ekspedienterne der selv samme personer, som kort forinden var på spil hos Step In i Løkken. Men i Aabybro lykkedes det ikke det udenlandske par at snyde sig til penge, for en af ekspedienterne havde opdaget, at noget var galt. Step In i Løkken havde nemlig lagt billeder af tricktyveriet ud på Facebook, og det havde ekspedienten i Aabybro set, og derfor blev parret genkendt i forretningen, hvorfra de så forsvandt.


Seneste nyt

fra Nordjylland