Politiet gør det svært for nordjysk par

En opdatering på politiets facebookside mindsker chancen for, at bryllupsfest til 150.000 kroner går til Nordjylland.

- Alle kneb gælder åbenbart. Men så må vi bare selv gøre noget for at få endnu flere stemmer, siger Nanna Vestergaard fra Brovst ikke uden en vis bitterhed.

Hun kæmper sammen med sin udkårne, Matias Svensson, for at vinde en konkurrence, som lige nu kører på radiostationen Nova. Præmien er en stor bryllupsfest til 150.000 kroner.

Matias og Nanna er gået videre til finalen sammen med et sjællandsk par. Konkurrenterne er begge ansat i politiet, og på politiets facebookside, der har over 80.000 likes, kan man se et billede af parret Trine og Benjamin og teksten "Se Benjamin fri til Trine i radio NOVAs konkurrence om et stort bryllup ".

- Vi troede, vi havde tabt, da vi så den opdatering, men vi har heldigvis fået at vide, at der er tæt løb, siger Matias Svensson.

Han mener, at politiet bryder sin egne regler om, hvad man må lægge op på facebooksiden. I politiets retningslinjer forbeholder man sig ret til at fjerne opdateringer, der kan fremstå som reklame. Og parret mener, at politiet reklamerer for en radiostation.

Nanna og Matias har delt flyers ud for at få folk til at stemme på dem. De har deres egen facebookside, og hele ugen har de og konkurrenterne haft travlt med at lave videoer, som led i konkurrencen.

Se mere om det i vores udsendelse kl. 19:30.

Hvis du vil stemme, kan du gøre det på NOVAs hjemmeside.

Følg linket her https://www.facebook.com/NOVAfm.dk#!/NOVAfm.dk/app_168013420076524

Afgørelsen falder i morgen klokken 16.


Seneste nyt

fra Nordjylland