Psykisk ustabil ung mand er dukket op i god behold

Nordjyllands Politi var klar til at sende helikoptere i luften, men den 22-årige mand blev heldigvis fundet i god behold inden. Foto: Arkivfoto. Morten Stricker / Ritzau Scanpix

00:46

Siden lørdag var en 22-årig eftersøgt af politiet i Strandby, men han har nu selv fundet hjem.

1 af 2

Den 22-årige mand, der forsvandt lørdag aften, er nu hjemme i god behold.

En 22-årig mand fra Frederikshavn har været efterlyst siden lørdag aften. Søndag formiddag blev han fundet i god behold hjemme hos sin far.

Den 22-årige mand tog hjem til sine forældre omkring klokken 11 søndag formiddag. I løbet af natten havde han gemt sig i en kælder.

Hør mere i videoen herunder, hvor vagtchef Poul Badsberg fortæller mere om sagen. Artiklen fortsætter under videoen. 

00:59 Luk video

Nordjyllands Politi modtog efterlysningen af den 22-årige lørdag aften omkring klokken 19:30 fra en familie i Strandby, som ikke kender ham.

- Den 22-årige mand havde henvist sig til den tilfældige adresse, og stod i bar overkrop og bare tæer. De kunne ikke føre en fornuftig samtale med ham, og det gjorde beboerne på adressen bekymrede, siger vagtchefen.

Læs også Efterlysning: Psykisk ustabil ung mand er forsvundet

Vagtchefen oplyser også, at den 22-åriges forældre kontaktede politiet og efterlyst ham. Forældrene fortalte til politiet, at deres søn har det psykisk dårligt, og på det seneste har han fået det værre.

Derfor satte Nordjyllands Politi alt ind. Med hundepatrulje, indsatsleder og hjemmeværn har de ledt efter ham hele natten til søndag og søndag morgen.

Politiet var også klar til at sende helikoptere i luften, men heldigvis blev den 22-årige mand fundet i god behold inden.

00:46

Siden lørdag var en 22-årig eftersøgt af politiet i Strandby, men han har nu selv fundet hjem.

Luk video

Flere nyheder fra TV2 Nord