Randi Winther erstatter Lise Baastrup i Aalborg Vinterrevy

Halvdelen af skuespillerholdet i Vinterrevyen 2016.Randi Winther og Vicki Berlin. Det er Randi Winther til venstre, der erstatter Lise Baastrup. Foto: Peter Halskov / Pressefoto Aalborg Kongres og Kultur Center

Den anden halvdel af skuespillerholdet i Aalborg vinterrevy 2016. Rasmus Krogsgaard,og Hans Holtegaard. Foto: Peter Halskov / Pressefoto Aalborg Kongres og Kultur Center

Lise Baastrup medvirker alligevel ikke i Aalborg Vinterrevy. Foto: Peter Halskov / Pressefoto Aalborg Kongres og Kultur Center

1 af 3

Lise Baastrup har fået en stor rolle på Nørrebro Teater, som kolliderer med deltagelsen i Aalborg Vinterrevy. Derfor har Aalborg vinterrevy nu fået Randi Winther ind i stedet.

I 2015 trådte Lise Baastrup på revyscenen for første gang. Det skete til Aalborg Vinterrevy, og her blev der også skrevet kontrakt for hendes medvirken i revyen i 2016. Imidlertid er Lise Baastrup blevet tilbudt en stor rolle på Nørrebro Teater, som bevirker, at hun må trække sig fra Aalborg Vinterrevy i år.  .

- Aalborg Vinterrevy spiller i alt 9 forestillinger fordelt på omkring en måned. Derfor har vi en aftale med skuespillerne om, at hvis de bliver tilbudt en ønskerolle på et teater eller på TV, så kan de blive løsnet fra deres kontrakt i Aalborg. Lise Baatrup har fået en stor rolle på Nørrebro Teater, og det ønsker vi hende mange gange held og lykke med, siger Ernst Trillingsgaard, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center. 

Erstatningen på de skrå brædder til årets vinterrevy er fundet. Valget er landet på den dygtige og erfarne revyskuespillerinde Randi Winther, der tidligere har medvirket i blandt andre Ganløserevyen, Rottefælderevyen og Koldingrevyen.

- Jeg glæder mig ufatteligt meget til at spille revy i Aalborg og give publikum smil på læben og få dem til at grine. At skabe smil og latter er nemlig brændstoffet og drivkraften i mit arbejde som revyskuespiller. Derudover glæder jeg mig selvfølgelig også til at spille sammen med nogle gode kollegaer, siger Randi Winther.

Kollegaerne i vinterrevyen er Rasmus Krogsgaard, Vicki Berlin og Hans Holtegaard. Aalborg Vinterrevy 2016 spiller i Europahallen hver fredag og lørdag fra 18. november – 10. december kl. 18.