Rekordsejleren Martin er gået i land

Martin Christiansen er gået i land i Frederikshavn efter, at han har sejlet 100 gange i træk frem og tilbage mellem Oslo og Frederikshavn.

Tur nummer 100 sluttede onsdag morgen, da Stena Saga lagde til kaj i Frederikshavn.

- Jeg tænkte lige til det sidste på at drage afsted igen, men man kan jo ikke blive ved med at tage turen, og jeg kan heller ikke forvente, at min søster vil fortsætte med at vaske mit tøj, siger Martin Christiansen. 

Martin Christiansen har sejlet frem og tilbage mellem Frederikshavn og Oslo siden 3. oktober. Det er blevet til 100 ture i træk, og dermed har han sat en usædvanlig rekord.

- Turen gik rigtig godt. Jeg fik danset en masse i går aftes, så det var en dejlig afslutning på turen, siger Martin Christiansen.

Siden oktober har han kun meget kortvarigt været hjemme i Vester Hjermitslev i nogle timer adgangen, når færgen om mandagen var ved kaj i Frederikshavn hele dagen.

- Den første gang var jeg hjemme i 4 timer, så jeg lige kun nå at slå græsset og bage en pizza. Næste gang var det 3 timer, inden jeg skulle med bussen til Frederikshavn igen, fortæller Martin Christiansen.

Se indslag med Martin ombord på Stena Saga.   

Martin Christiansen nyder onsdagen i land med familien, og han er således på besøg hos sin far i Ingstrup i dag, og Martin har et nyt medlem til familien med, for undervejs på de mange sejladser mellem Norge og Danmark mødte han norske Heidi Nilsen fra Oslo, og på dansegulvet voksede kærligheden mellem de to, så de siden slutningen af oktober har været kærester. Først nu har Martin haft tid til at tage Heidi med til Danmark.

- Vi skal slappe af i nogle dage, inden vi jo nok skal afsted igen på en tur, siger Martin Christiansen.  


Seneste nyt

fra Nordjylland