Rødovre lægger pres på Aalborg Pirates

Aalborg og Rødovre kæmper fredag om den sidste semifinaleplads i slutspillet i ishockey.

Mens Herning, Sønderjyske og Frederikshavn allerede har sikret deres semifinaleplads i slutspillet i ishockey, er den fjerde og sidste plads stadig åben. Den kæmper Aalborg og Rødovre om fredag aften i Nordjylland.

Aalborg sluttede som nummer tre i grundspillet og var favorit til kvartfinalemøderne med Rødovre, der sluttede på syvendepladsen. Nu står det imidlertid 3-3 efter seks kampe, og Rødovre vil udnytte rollen som underdog i den syvende og afgørende kamp.

- Presset ligger på Aalborg, de er vel favoritter. Alle ved, at det allerede nu er en fiasko, at Aalborg skal ud i syv kampe i kvartfinalen mod os, og det ville være en ren skandale for Aalborg, hvis de ryger ud af slutspillet inden semifinalerne ligesom sidste år, siger Rødovres Mike Daugulis til klubbens hjemmeside.

Aalborg har vundet to af de tre hjemmekampe i kvartfinaleserien og tror på en tredje af slagsen i hjemlige omgivelser.

- Jeg håber på, at vi kan komme videre til semifinalen, for det har vi fortjent med så godt et hold, vi har og så godt et sammenspil, siger Aalborg-spilleren Daniel Madsen til klubbens hjemmeside.

- Det ligger hos os spillere. Vi skal gå ind og yde alt det, vi kan i de 60 minutter i kampen. Jeg er helt sikker på, at hvis vi kæmper for hinanden 100 procent, så er chancen for en sejr rigtig stor.

Der er kampstart i Gigantium i Aalborg klokken 21. I kan se mere til ishockey-braget i aften på TV2/Nord.


Seneste nyt

fra Nordjylland