Rødovre tvinger AaB ud i syv kvartfinaler

Med en sejr på 3-1 i Aalborg udlignede Rødovre til 3-3 i kvartfinaleserien, der nu bliver afgjort på søndag.

Mens de tre øvrige kvartfinaleserier forlængst er overstået, trækker AaB og Rødovre afgørelsen helt ud i syvende kamp.

Det står klart, efter at Rødovre flot vandt 3-1 på udebane i Aalborg, hvor AaB ellers kunne have afgjort serien med mere end 2500 tilskuere i ryggen.

Men gæsterne fra den københavnske vestegn spillede en fornem udekamp, hvor de effektivt fik lukket af for aalborgensernes mange dygtige offensive kræfter og i stedet sørgede for at slå til, når chancen bød sig i den sjove ende.

Andy Cortois bragte Rødovre foran i første periode, og Adrian Ekström øgede til 2-0 i anden, da han tæt under mål opfangede et vildfarent langskud fra Jannik Karvinen.

AaB kom stålsatte ud til sidste tredjedel og blev også belønnet for deres energi, da landsholdsspilleren Rasmus Olsen reducerede til 1-2 i powerplay.

Men Simon Grønvaldt, der tidligere på sæsonen vendte hjem fra Canada, gjorde det til 3-1 for Rødovre, da han fik pucken i fri position, umiddelbart efter at have afsonet en tominutters straf.

Dermed er de seneste fire kampe i kvartfinaleserien mellem Rødovre og AaB helt usædvanligt endt med udesejre.

Hvis den trend holder, kan AaB se frem til den afgørende syvende og sidste kamp i Rødovre Skøjte Arena på søndag med ro i sindet.


Seneste nyt

fra Nordjylland