SE VIDEO: Redningsaktion i gang

Lige nu er to helikoptere og tre redningsfartøjer og tre civile skibe i gang med en større redningsaktion, efter en tysk mand er faldet i vandet 17 sømil nordvest fra Hirtshals. Manden har hverken redningsvest eller overlevelsesdragt på.

Både danske og tyske skibe leder efter en tysk mand, der af endnu uvisse årsager er faldet overbord fra et skib 17 sømil nordvest fra Hirtshals.

Søværnets Operative Kommando har sendt helikoptere og et skib til området, ligesom fartøjer fra redningsstationerne i Hirtshals og Skagen deltager i den storstilede redningsaktion. Også flere tyske militærskibe deltager i eftersøgningen efter den tyske mand, der ved halv et tiden natten til fredag forsvandt fra det fartøj, han var om bord på. De tyske militærskibe, der er i området, er der i forbindelse med en øvelse - men det er altså ikke øvelse, der er i gang lige nu.

Søværnets Operative Kommando ønsker af hensyn til de pårørende, der endnu ikke er underrettede, ikke at fortælle mere om manden, ligesom man også holder kortene tæt til kroppen i forhold til, hvilke skib manden var ombord på.

Selv om chancerne for at finde den forsvundne mand i live bliver mindre og mindre, som tiden går, så fortsætter redningsaktionen ufortrødent.

- Vejret er hårdt, og det tærer voldsomt på kræfterne at søge i området, men vi fortsætter indtil videre, lyder det fra Søværnets Operative Kommando.


Seneste nyt

fra Nordjylland