Sejr til nordjysk damedouble

Foto: Arkiv

De nordjyske badmintonspillere Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl har haft en ret god weekend. De hev søndag titlen som EM guldvindere i damedouble hjem.

Den nordjyske badmintonduo Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl strøg søndag til tops, da der i Frankrig blev afviklet EM. De to nordjyder kunne forlade den sidste kamp som EM guldvindere i damedouble. De vandt over det hollandske par Eefje Muskens og Selena Piek.

Ved to de to foregående EM har Christinna og Kamilla ligeledes kunne gå hjem med smil på læben og EM-titler i hus. De ligger nummer fem i verden, og var store favoretiter til dette års EM. Og det lykkedes det dem altså at indfri forventningerne.

Og det var i sandhed en sejrsrig weekend for Christinna Pedersen. Hun hev ligeledes en guldmedalje hjem i mixeddouble med makkeren Joachim Fischer Nielsen. En kamp, der fra start af ikke så ud til at ende i nordjydens favør.  Alligevel hev de guldet hjem. Det er anden gang, parret sejret til EM. For to år siden var de også at finde øverst på podiet.

 

Flere nyheder fra TV2 Nord