Selfies i Fårup

04:14

1 af 2

Sommerlandet har fundet på en helt særlig gimmick, som både skal være sjov for gæsterne, og også for de ansatte.[size=3][/size]

Fårup Sommerland gør meget ud af sikkerheden. Derfor opbevarer de gæsternes løse genstande som for eksempel mobiltelefoner, når forlystelserne skal afprøves. Men efter en tur i rutsjebanen Lynet kan der meget vel ligge nye billeder på de besøgendes telefoner. De ansatte låner nemlig de opbevarede telefoner og tager billeder af sig selv, inden de afleverer dem tilbage til de intetanende gæster.

- Vi synes, det er er en sjov gimmick. Flere besøgende opdager det først, når de er kommet hjem og skal se alle billederne fra deres tur til Fårup Sommerland, fortæller medarbejder Simon Carøe Aarestrup.

Det hele begyndte sidste år, da en ansat kickstartede idéen. Nu er de øvrige medarbejdere vilde det skøre påfund.

- Én ting er, at gæsterne går herfra med et smil på læben. En anden ting er også, at vi medarbejdere får lidt spænding ind i vores hverdag, som til tider kan være lidt triviel, lyder det fra Simon Carøe Aarestrup.

Ifølge Fårup Sommerland er det kun ganske få gæster, der er blevet sure over, at der er blevet lagt selfies på deres mobiltelefoner.

Flere nyheder fra TV2 Nord