Skyderi i Vejgaard

Fem berusede personer blev sent onsdag aften anholdt af Nordjyllands Politi på en adresse på Øster Sundby Vej i Vejgaard, fordi de havde affyret flere skud med et jagtgevær mod bygninger på modsatte side af vejen.

Omkring klokken 22.24 blev der affyret flere skud fra en lejlighed på Øster Sundby Vej i Vejgaard. Skuddene blev affyret med et jagtgevær, og blev sendt mod bygninger på modsatte side af vejen.

Da Nordjyllands Politi ankom til lejligheden fandt de fire særdeles berusede mænd - to 44-årige, en 40-årig og en 33-årig. Derudover var der også en enkelt 46-årig kvinde i lejligheden, som ligeledes var beruset.

I lejligheden fandt politiet både et jagtgevær og spor efter affyrede hagl. Alle fem personer blev anbragt i detentionen, hvor de sover rusen ud. De skal senere på dagen afhøres for at finde ud af de nærmere omstændigheder, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Frank Liltorp.

Der kom ikke nogen til skade ved skyderiet.

Hør, hvad vagtchef Frank Liltorp kunne fortælle om skyderiet, da TV2/Nord talte med ham i morges, i videoklippet øverst.


Seneste nyt

fra Nordjylland