Stribe af indbrud

 Stribe af indbrud

Hele 12 boliger i Løgstør og Nibe blev i løbet af mandag udsat for indbrud.

En række borgere i Løgstør og Nibe oplevede mandag at blive udsat for indbrud. Endnu ukendte gerningsmænd brød ind i 12 forskellige villaer.

I Løgstør er det gået ud over otte boliger - fem på Rugmarken, to på Bygmarken og en enkelt villa på Dragsdalvej. I Nibe er der sket fire indbrud. Tre på Skovbakken og et på Bellisvej.

Indbrudene er sket i tidsrummet mellem klokken 11.20 og klokken 21.30 mandag aften, og Nordjyllands Politi formoder, at der er en sammenhæng.

- De slægter jo en del, i hvert fald i Løgstør. Der er indbruddene sket i det samme kvarter, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Frank Liltorp.

Ved størstedelen af indbruddene har tyvene skaffet sig adgang ved at bryde et vindue op. Enkelte steder er der brudt en dør op.

Indbrudstyvene er ved alle indbrud gået efter let omsættelige varer som smykker, kameraer og computere. Et enkelt sted er der stjålet en møntsamling, og flere steder er der stjålet kontanter.

Nordjyllands Politi søger vidner, der har bemærket noget usædvanligt i tidsrummet for indbruddene. Har du oplysninger, kan du ringe til Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland