Svensk stjerneskud til Aalborg

Aalborg Håndbold har sikret sig tilgang af et svensk håndbolds største talenter, den 23-årige landsholdsspiller Tobias Aren, der kan spille både venstre back og playmaker.

Han skifter 1. juli fra Eskiltuna GUIF til Aalborg Håndbold. Aftalen med Tobias Aren gælder for de kommende tre sæsoner.
Tobias Aren har med sin klub Eskiltuna GUIF vundet grundspillet i den svenske elitt-serie og spiller i øjeblikket play off kampe om mesterskabet for sin klub. Han har indtil videre scoret flere end 200 mål i denne sæson. Han var desuden med på det svenske landshold, der for nylig kvalificerede sig til OL.

- Tobias er en rigtig stærk spiller - han er eksplosiv i sit spil og har et frygtet skud. Vi er stolte over, at han har valgt at fortsætte karrieren hos os, og jeg er sikker på, at han bliver en fremtidens mand både i Aalborg Håndbold og på det svenske landshold, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

- Jeg føler mig klar til at komme videre i min karriere, og jeg glæder mig til at spille for Aalborg Håndbold, der har et hold med potentiale til at være med helt i toppen af ligaen. Den danske liga er et skridt op i niveau for mig, og her kan jeg udvikle mig yderligere sammen med de øvrige dygtige spillere på holdet. Og så har jeg noteret mig en fantastisk opbakning til herrehåndbolden i Aalborg med næste fuldt hus til alle kampe i Gigantium, siger Tobias Aren.


Seneste nyt

fra Nordjylland