Topkamp bliver velbesøgt

Sæsonrekorden står for fald, når AaB søndag brager sammen med FC Midtjylland. 9500 billetter er allerede ude.

AaB har et godt tag i toppen af Superliga-tabellen, og kun FC Midtjylland, som er nordjydernes modstander på søndag, har formået at kravle højere op i den øjeblikkelige stilling.

De stribede nordjyder skal forsøge at mindske ulvenes forspring, når topholdene tørner sammen på søndag klokken 17 i Aalborg, og nordjyderne kommer forhåbentlig til at spille med vinden i ryggen i begge halvdele med hjælp fra publikum.

Torsdag meddeler klubben, at der er over 9500 billetter ude, til opgøret og der er altså stadig tre dage til første fløjt. Dermed ser sæsonrekorden fra 1. september mod Brøndby ud til at falde. Dengang fandt 8.566 tilskuere frem til tribunerne.

AaB har gennem sæsonen haft svært ved at tiltrække tilskuerne, men med de kommende tre hjemmekampe, der alle er mod tilskuermagneter har klubben forsøgt at sælge pakkeløsninger med billetter til alle tre kampe, for at dæmme op for den dårlige statistik.

Søndagens møde bliver klubbernes 41. indbyrdes og indtil nu har de vundet 18 hver mens blot fire opgør er endt uafgjort.

Torsdag klokken 22.05 er opgøret i fokus, når Rasmus Würtz er gæst i fodboldmagasinet 4:4:2. Det kan genses på tv2nord.dk/442 fra fredag formiddag.


Seneste nyt

fra Nordjylland