Topscorer på kontrakt i AaB Håndbold

 Topscorer på kontrakt i AaB Håndbold

TMS Ringsteds topscorer skifter fra næste sæson til AaB

AaB har indgået en aftale med 21-årige Mads Christiansen, der i skrivende stund indtager andenpladsen på Tele2 Ligaens topscorerliste. Sportsdirektør Jan Larsen lægger ikke skjul på de store forventninger, han har til den kommende AaB-spiller.

- Mads har været inde i en utrolig udvikling, og han må siges, at være et af de største venstrehåndstalenter i dansk håndbold. Mads har igennem to sæsoner vist sig som en af Tele2 Ligaens skarpeste højre backs, og vi er selvfølgelig yderst tilfredse med at få endnu en så markant tilgang til truppen på plads, siger Jan Larsen.

148 mål i 26 kampe

Mads Christiansen sluttede sidste sæson på topscorerlistens femteplads med samlet 148 scoringer i 26 kampe, mens han på nuværende tidspunkt i indeværende sæson har nettet 137 gange i 21 kampe. Mads Christiansen har da også længe været inde omkring udviklingslandsholdet.

- Jeg ser frem til at blive en del af en meget spændende trup, der samtidig vil give mig gode muligheder for at opfylde mine ambitioner om at spille med på allerhøjeste niveau i den danske liga, siger Mads Christiansen.

Brikkerne til næste sæson er dermed ved at falde endeligt på plads, ifølge sportsdirektøren.


Seneste nyt

fra Nordjylland