Tre år med politi-tweets i Nordjylland

Nordjyllands Politi har været på Twitter siden den 19. december 2012. Det er på tre år blevet til næsten 7.500 tweets til mere end 30.000 følgere.

For tre år siden kom Nordjyllands Politi på twitter. Det sociale medie Twitter har siden fungeret som en sikker nyhedskilde, når Nordjyllands Politi har oplyst om anholdelser, efterlysninger eller opfordringer. 

- Vi har siden starten fundet ud af, at vi kan bruge mediet til mange forskellige ting, der understøtter politiarbejdet, siger politidirektør Elsemette Cassøe i en pressemeddelelse. 

Det er på de tre år blevet til næsten 7.500 tweets og til mere end 30.000 følgere.
I forbindelse med fx større fodboldkampe eller karneval kan mediet anvendes til at udsende advarsler og praktiske oplysninger til fodboldfans, karnevalsgæster og borgere i Aalborg.

- Under fodboldkampe bruger vi mediet som en slags dialogbetjent på nettet: Vi anviser fans og giver gode råd, siger politidirektør Elsemette Cassøe.

Det er ikke kun nysgerrige borgere, der følger med, også medierne læser gerne med, hvor at få det sidste nye. 

Mandag den 22. december vil Nordjyllands Politi markere de tre år på det sociale medie ved at sende et en række billeder, der fra dagligdagen på Politigården og lokalstationerne i Nordjylland - og det bliver selvfølgelig twittet. 


Seneste nyt

fra Nordjylland