Unge ligger i kø for popstjerner

04:20

Foto: Josefine Brader

1 af 2

To af landets absolut hotteste popkunstnere - Medina og Christopher - var på plakaten til Skovrock-koncert i Skovdalen i Aalborg torsdag aften. Allerede i tirsdags begyndte de første fans at lægge sig i kø.

Længe før musikken startede, blev der skrålet højt i Skovdalen i Aalborg. En gruppe piger ventede foran indgangen i omkring 50 timer for at få de bedste pladser, da popstjernen Christopher torsdag gav koncert.

- Ventetiden er så hyggelig for man er sammen med en masse mennesker, som man tidligere har mødt, og så vil vi selvfølgelig gerne stå forrest, siger Christopher-fan Lotte Ring.

Nogle af pigerne skal til deres Christopher-koncert nummer 45, og den unge popstjerne kan noget, som gør, at fansene bliver ved med at komme igen.

- Han kan synge, og han ser rigtig godt ud og så er han rigtig, rigtig sød over for sine fans, siger Fie Bossen.

En del af pigerne ligger i kø for at se sangerinden Medina, som er på plakaten sammen med Christopher, men torsdag eftermiddag aflyser hun koncerten, fordi hun har ødelagt sit ene knæ.

- Jeg er rigtig ked af det og har det ikke så godt, for nu har jeg brugt to dage på at ligge i telt, hvor jeg næsten ikke har sovet, for netop at stå forrest til hendes koncert, siger Anna Shields.

Sangeren Burhan G blev hentet ind som erstatning for Medina, og de mange forventningsfulde fans kunne derfor opleve ham og Christopher giver den gas på scenen.

Flere nyheder fra TV2 Nord