Unge ligger i kø for popstjerner

04:20

Foto: Josefine Brader

1 af 2

To af landets absolut hotteste popkunstnere - Medina og Christopher - var på plakaten til Skovrock-koncert i Skovdalen i Aalborg torsdag aften. Allerede i tirsdags begyndte de første fans at lægge sig i kø.

Længe før musikken startede, blev der skrålet højt i Skovdalen i Aalborg. En gruppe piger ventede foran indgangen i omkring 50 timer for at få de bedste pladser, da popstjernen Christopher torsdag gav koncert.

- Ventetiden er så hyggelig for man er sammen med en masse mennesker, som man tidligere har mødt, og så vil vi selvfølgelig gerne stå forrest, siger Christopher-fan Lotte Ring.

Nogle af pigerne skal til deres Christopher-koncert nummer 45, og den unge popstjerne kan noget, som gør, at fansene bliver ved med at komme igen.

- Han kan synge, og han ser rigtig godt ud og så er han rigtig, rigtig sød over for sine fans, siger Fie Bossen.

En del af pigerne ligger i kø for at se sangerinden Medina, som er på plakaten sammen med Christopher, men torsdag eftermiddag aflyser hun koncerten, fordi hun har ødelagt sit ene knæ.

- Jeg er rigtig ked af det og har det ikke så godt, for nu har jeg brugt to dage på at ligge i telt, hvor jeg næsten ikke har sovet, for netop at stå forrest til hendes koncert, siger Anna Shields.

Sangeren Burhan G blev hentet ind som erstatning for Medina, og de mange forventningsfulde fans kunne derfor opleve ham og Christopher giver den gas på scenen.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord