Væddeløbsbane galoperer overskud i mål

NKI Racing Arena Aalborg havde sorte tal på bundlinjen for tredje år i træk.

For tredje år i træk kan NKI Racing Arena, Aalborg Væddeløbsbane for de ikke indviede, præsentere et overskud.

Efter afskrivninger og skat fik væddeløbsbanen i 2013 et overskud på 116.000 kroner mens Café Pitstop kom ud med et plus på 85.000 kroner. I en pressemeddelelse udtrykker bestyrelsen stor tilfredshed med resultatet, som især er opløftende, taget i betragtning at der i 2013 blev udbetalt 305.000 ekstra præmiekroner, som NKI Racing Arena Aalborg betalte af egen lomme.

- Det har vi gjort for at honorere de mange dygtige aktive, vi har i Nordjylland inden for sporten. Det største koncentrat af traveropdræt i Danmark findes i Nordjylland. Der er mange amatører og professionelle inden for opdræt, trænere og hesteejere, der ligger mange kræfter i sporten, både når vi taler om trav og galopsport. Så det er vigtigt at vi kanaliserer midler ud til alle de her aktive for at fastholde dem og forhåbentligt også tiltrække nye, fortæller formanden for NKI Racing Arena Aalborg, Stig B. Norsk.

Overskuddet skal i 2014 bruges til blandt andet et nyt staldbyggeri, som skal afløse de gamle amatørstalde, som er fra 1954.


Seneste nyt

fra Nordjylland