Vidt forskellige ledere i spil til ledelsespris

Tre nordjyske ledere fra tre meget forskellige virksomheder kan vinde Den Nordjyske Ledelsespris 2011. Prisen uddeles d. 4. oktober.

Når Den Nordjyske Ledelsespris 2011 på tirsdag bliver uddelt, vil den gå til enten Henrik Krarup, Marianne Holmsgaard eller Michael Lund. De tre ledere kommer fra tre vidt forskellige virksomheder, og er alle blevet indstillet til prisen af deres ansatte.

Henrik Krarup er leder for afsnittet for molekylær diagnostik på Aalborg Sygehus. Hans 14 ansatte har indstillet ham, fordi han er åben for nye initiativer og god til at kommunikere rundt i hele afdelingen.
Marianne Holmsgaard er Områdedirektør for Post Danmark i Nordjylland. Hun er indstillet til prisen af 14 interne chefer, fordi hun er god til at få hele organisationen til at spille sammen, og hun forsøger at skabe udvikling selv i nedgangstider.

Michael Lund er Administrende direktør hos tømrerfirmaet Lund & Staun. De 70 ansatte har indstillet ham til prisen fordi han er udadvendt, klar i mæglet og giver plads til frihed under ansvar.  

Tirsdag d. 4. oktober vil prisen bliver uddelt på Lederne Himmerlands konference i Aalborg Kongres & Kultur Center. TV2/Nord dækker begivenheden.

På forhånd er udvælgelseskomiteen imponeret over feltet af de i alt 26 indstillede ledere, og endvidere over de tre kandidater, der er sluppet igennem nøglehullet og gået videre til finalen.

- Først og fremmest er det dejligt at opleve den store bredde, der er blandt kandidaterne. Der er indstillet ledere fra næsten alle typer virksomheder og institutioner, og omkring halvdelen var åbenlyst kvalificerede til en af de tre vinderkandidat-pladser. Der har været mange og livlige diskussioner i komiteen, inden vi enedes om de tre finalister - og de er alle tre meget værdige vindere, slår medlem af udvælgelseskomiteen, Søren Samuelsen, fast.


Seneste nyt

fra Nordjylland