White Hawks henter 'gammel' spiller fra Aalborg Pirates

Christoffer Frederiksen i aktion for Aalborg Pirates. Foto: Jan Korsgaard/Ritzau Scanpix

Christoffer Frederiksen skriver et-årig kontrakt med sin gamle klub Frederikshavn White Hawks.

Ude godt, men hjemme bedst. Sådan er det tilsyneladende også for Christopher Frederiksen, der, efter fire sæsoner i Aalborg Pirates, vender tilbage til Frederikshavn White Hawks på en ét-årig kontrakt.

- Jeg fik et godt tilbud om at komme tilbage til Frederikshavn på et hold, der skal til at bygge noget nyt op. Jeg føler, jeg var kørt fast i det hele, så jeg glæder mig til at få en ny start og få spilleglæden tilbage, siger Christopher Frederiksen.

Det 23-årige talent glæder sig til de nye udfordringer, der følger med at skifte klub efter fire år.

- Jeg ser frem til at få mere ansvar, da jeg har fået mere rutine, end da jeg spillede i Frederikshavn sidst. Jeg har nærmest prøvet det hele. Dét med at ligge i bunden og kæmpe for et slutspil. Dét at vinde grundspillet og ryge ud i første runde, og - som sidste år - at vinde både pokaltitlen og mesterskabet. Så jeg har lært, hvordan man tackler de forskellige situationer, og det har givet mig en hel del selvtillid, siger Christopher Frederiksen.

White Hawks: Ung med enorm rutine

Også i Frederikshavn ser klubben frem til at få sin nye, gamle spiller hjem igen.

- Det er altid glædeligt, når vores egne drenge vender hjem efter ophold i andre klubber, og vi får en Christopher Frederiksen hjem, der har modnet sit spil kolossalt, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Han har haft nogle rigtig gode sæsoner i Aalborg Pirates, hvor han har lavet små 100 point. Vi håber, han kan fortsætte den gode produktion fremadrettet i Frederikshavn, lyder det fra Frederikshavn White Hawks.

Christopher Frederiksen kommer til at spille med trøje nummer 49.

Læs også White Hawks skriver kontrakt med to unge talenter

Flere nyheder fra TV2 Nord