To hurtige hug sikrede White Hawks sejren

Med masser af opbakning fra tribunerne sikrede Frederikshavn White Hawks sig tirsdag aften endnu en sejr mod Herning Blue Fox.

Frederikshavn White Hawks havde masser af opbakning fra tribunerne, da de tirsdag aften sendte Herning Blue Fox tilbage til heden med et 3-2-nederlag.

Klubbens sponsorer havde nemlig købt hallen fri, så alle der ville opleve høgene i aktion havde gratis adgang til kampen. Og de fik altså en sejr med derfra.

Forud for kampen stod det 1-1 i kvartfinaleserien, så White Hawks ville gerne vise de snu ræve fra Herning hvor skabet skulle stå. Og det gjorde de. Efter 18 minutters spil fik Jeff Ulmer scoret kampens første mål, og stillingen 1-0 til hjemmeholdet holdt helt til slutningen af anden periode hvor Blue Fox fik udlignet.

Motivationen hos White Hawks var dog intakt, og troen på at slutspilsskæggene skal blive store og mægtige, klar til stede. I løbet af tredje periodes første fem minutter fik først Nick Olesen og seiden Mathias Bau scoret til 3-1, og så var Hernings mål efter godt 56 minutter til resultatet 3-2 ikke til andet end pynt.

De to hold mødes igen fredag i Herning til kvartfinaleseriens fjerde kamp.