White Hawks sejrede efter stort comeback

Frederikshavn White Hawks kom stærkt igen og vandt tirsdagens udekamp mod Esbjerg Energy i overtiden.

Der var ikke meget, der tydede på at Frederikshavn White Hawks ville få point ud af tirsdagens udekamp mod de forsvarende danske mestre fra Esbjerg Energy, men efter forlænget spilletid lykkedes det de nordjyske høge at sikre sig to af slagsen.

Frederikshavn vandt kampen i Esbjerg med 4-3 på en overtidsscoring af Kristoffer Lauridsen. Den forløsende scoring kom efter et stærkt White Hawks-comeback i den sidste halvdel af tredje periode.

Her formåede nordjyderne at vende 1-3 til 3-3 på mål af Steffen Frank og Dave Liffiton. Liffitons udligning blev sat ind i powerplay med tre et halvt minut igen, og i overtiden sørgede Kristoffer Lauridsen så altså for, at frederikshavnerne kunne tage den lange tur hjem med en sejr i bagagen.

Frederikshavn indtager dermed fjerdepladsen i Metal Ligaen med 12 point op til topholdet Aalborg Pirates.