Nordjyde vandt millionbeløb i Lotto efter fyring

Manden vidste ikke, at han havde vundet.

En midaldrende mand fra Hjørring Kommune havde fået den værst tænkelige besked, da han var blevet afskediget fra sit daværende job. Dog var der hurtigt lys forenden af tunnelen. 

- Det er rart. Pengene faldt på et tørt sted, for jeg var lige blevet fyret og havde fået et nyt job med lavere løn, så jeg måtte vende hver en fem-øre, lyder det fra manden, der vandt en million kroner i Lotto. 

Vidste ikke han havde vundet

Han vidste slet ikke, at han havde vundet, før han ved et tilfælde tjekkede kontoen på sin mobil. Og så var saldoen pludselig mange gange større end ventet.

- Jeg logger ind og tænker "hva pokker", for der skulle kun have stået 119 kroner, og så var der lige en million mere, griner manden som dog ikke lod sig rive med af den overraskende store kontant-beholdning.

- Det første, der faldt mig ind, var, at jeg skulle betale min bil og mit banklån ud, så jeg nu kun har huslånet tilbage, og det er rart, bekræfter han. 

Vil holde bedre på varmen

Den helt store investering, som han overvejer, handler i sidste ende også om at spare på udgifterne: Huset trænger nemlig til et nyt tag, som kan holde bedre på varmen.

- Nu er jeg der, hvor jeg kan få lagt nyt tag på uden at spekulere på, hvordan jeg får råd til det, siger han fornuftigt.

Dog er den heldige vinder også meget bevidst om, at det nok var meget godt, at han først vandt et millionbeløb nu. 

- Havde det været for 15-20 år siden, så havde jeg brugt det hele på fester og rejser og alt sådan noget, griner han. 


Seneste nyt

fra Nordjylland