Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Fire Fortuna-spillere på årets hold

Fire spillere fra Fortuna Hjørring har gjort det så godt i denne sæson, at de har fået en plads på årets hold i 3F Ligaen.

2015/16-sæsonen har været en rigtig jubelsæson for fodboldkvinderne fra Fortuna Hjørring. Det nordjyske mandskab sikrede sig både det danske mesterskab og pokaltitlen for næsen af de evige rivaler fra Brøndby IF, og nu har Fortuna-spillerne igen markeret sig stærkt.

Der er blevet plads til fire Fortuna Hjørring-spillere på årets hold i 3F Ligaen. Det er nyhedssitet Kvindeliga.dk, der har bedt trænerne for de seks klubber, der nåede slutspillet i 3F Ligaen, om at sætte holdet.

Alle seks trænere var enige om, at forsvarspillerne Nevena Damjanovic og Tamires De Britto samt angriberen Florentina Olar fra Fortuna Hjørring fortjente en plads på holdet. Midtbanespilleren Line S. Jensen kom også med efter at have fået en stemme fra fem af de seks trænere.

Hele holdet ser således ud:

Målmand
Stina Lykke, OB

Forsvar
Nevena Damjanovic, Fortuna Hjørring
Tamires De Britto, Fortuna Hjørring
Simone Boye Sørensen, Brøndby IF
Theresa Nielsen, Brøndby IF

Midtbane
Sanne Troelsgaard, KoldingQ
Julie Trustrup, Brøndby IF
Line S. Jensen, Fortuna Hjørring
Nanna Christiansen, Brøndby IF

Angreb
Florentina Olar, Fortuna Hjørring
Annika Hansen, OB

04:08

Den brasilianske forsvarsspiller Tamires De Britto drømmer efter en stærk sæson i Fortuna Hjørring om at vinde OL-guld på hjemmebane senere på sommeren. Hør hende fortælle mere om det her.

Luk video