Fodboldprofil slutter karrieren: Vil være sangstjerne

Fodboldspilleren Chi Chi Igbo takker af efter mere end ti år i Fortuna Hjørring. Nu vil hun være sanger og tøjdesigner i Irland.

Fortuna Hjørring har i dag meldt ud på Facebook, at fodboldspiller og tidligere profil på holdet Chi Chi Igbo stopper sin aktive karriere. Den nigerianske fodboldspiller har spillet i klubben siden 2002, men nu har den æra altså nået sin afslutning. I stedet flytter hun nu til Dublin for at forfølge hendes drøm om at få en sangkarriere og designe tøj, det skriver klubben på Facebook.

- Jeg er om nogen meget meget ked af, at Chi Chi nu er færdig ude hos os. For hun har altid været noget specielt for mig. Hun kom til Danmark som 16-årig, hvorefter hun startede i Fortuna. Jeg kan huske, jeg hjalp hende meget i starten, og jeg har jo været en slags mor for hende, så det er trist, at hun stopper nu, fortæller klubbens formand Jette Andersen.

I sin tid i Hjørring har Chi Chi Igbo haft stor succes. Det er blevet til i alt 4 mesterskaber, 3 pokalmesterskabet og en kåring som årets pokalfigter i løbet af 270 kampe for klubben. Men det er ikke bare en god fodboldspiller, som klubben nu siger farvel til, fortæller Jette Andersen.

- Hun er jo sådan en type, der bare altid er gang i. Hun er altid glad, og så er hun også bare rigtig sjov. Det er virkelig en personlighed, som vi nu siger farvel til. Men samtidig er det jo også vigtigt for os, at hun får en karriere efter fodbolden, og det vil hun nu forsøge i Dublin, slutter Jette Andersen.