Bliv kommunikationspraktikant på TV2 Nord

Vi søger praktikanter til første halvår 2024

På TV2 Nord er der mulighed for at komme i praktik, hvis du er i gang med en kommunikationsudddannelse eller en anden relevant uddannelse. Vi søger lige nu praktikanter til første halvår 2024.

Som kommunikationsstuderende i et længerevarende forløb hos os kan du prøve kræfter med journalistiske artikler på tv2nord.dk, ligesom du får mulighed for at bearbejde indhold til nogle af

TV2 Nords andre platforme; herunder Facebook, Instagram og TikTok. Vi har mulighed for at skræddersy dit forløb, så du kommer til at beskæftige dig med det, der interesserer dig mest. Vi er desuden rigtig gode til at bygge bro mellem teori og praksis og har stor erfaring i at hjælpe studerende på vej med eventuelle semesteropgaver, bachelor- eller kandidatprojekter.

Du har mulighed for at få et allround-forløb hos os, men du har også mulighed for at specialisere dig, mens du er hos os. Eksempelvis ved at arbejde fokuseret med vores tilstedeværelse på TikTok eller ved at arbejde med vores egne interne/eksterne kommunikation.

Vores kommunikationsstuderende kommer med på nogle af de store events, vi dækker, eksempelvis Aalborg Karneval, Tall Ships Races, Royal Run, Nibe Festival, eller hvad der nu foregår i din praktiktid hos os. Her bliver du en del af teamet bag en show- og tv-produktion, der er i absolut topklasse. Din rolle bliver sammen med teamet at lave SoMe-indhold. Det kan være alt fra det fængende Facebook-opslag, den inddragende Insta-story eller den sjove TikTok.

Introduktion

Du får en grundig introduktion til vores arbejdsplads og dine kolleger. Derudover vil vores praktikantvejleder følge dig i hele praktikperioden, så vi sikrer, at du får det bedst mulige udbytte.

I starten af din praktik vil du komme på relevante kurser, så du bliver i stand til betjene vores systemer.

Praktikantdage

Praktikantdage er en fast del af praktikken hos os. Nogle gange står dagen på feedback på ting, du har lavet. Andre gange bærer dagene præg af undervisning, hvor vi vælger nogle temaer ud, som vi gerne vil vide mere om. Praktikantdage kan også foregå som en tur ud af huset.

Vi lægger vægt på det sociale

Som praktikant på TV2 Nord bliver du en del af et større praktikant-team, som også omfatter journaliststuderende og foto-elever. Udover faste praktikantdage arrangerer vi hvert år en studietur til København, typisk med besøg på TV2 og på Christiansborg.

Moderne mediehus

TV2 Nord er et moderne mediehus, og det er vores mål at være nordjydernes foretrukne nyheds¬medie på web, tv og på de sociale medier.

Vi vil fortælle de bedste nordjyske historier til alle TV2 Nords platforme. På TV2 Nord laver vi historier med levende billeder, og den gode historie er altafgørende. Vi stiller høje krav til den journalistiske kvalitet af de historier, vi vælger at fortælle, uanset om det er til vores hjemmeside, til Facebook, Instagram, TikTok eller til vores nyhedsudsendelser på tv.

Du kan læse mere om vores kommunikationspraktik og høre tidligere studerende fortælle om praktikken på: tv2nord.dk/karriere

Send din ansøgning med det samme på: job@tv2nord.dk, mrk. ”Kommunikationspraktik”.

Har du spørgsmål, kan du når som helst kontakte chefredaktør, HR & Strategi, Tino Pedersen, tipe@tv2nord.dk, mobil 30783051.