Hobro sejrede sig til tops

Hobro IK kunne søndag rejse hjem fra Gladsaxe med en sejr på 3-0 over 1. divisions bundhold AB.

Det betaler sig at komme hurtigt ud af starthullerne. Det kunne 1. divisionsholdet fra Hobro sande, da de søndag eftermiddag besøgte tabellens bundskraber AB og kunne rejse fra Sjælland med en sejr på 3-0.

Kampens første mål blav scoret allerede efter 2 minutters spil af højrebacken Nicholas Gotfredsen, som prikkede et indlæg i kassen.

Trods en del gode forsøg blev det ikke til flere mål i første halvleg. Til gengæld var Hobrospillerne mere end klar efter pausen, hvor der kun var spillet et enkelt minut, inden Sebastian Andersen bragte Hobro foran med 2-0.

Med godt og vel ti minutter tilbage af kampen meldte Hobros og 1. divisions topscorer Anders Holvad sig også ind i målfesten, da han gjorde det til kampens resultat 3-0.

Dermed har Hobro spillet sig helt til tops i 1. division, hvor de fører foran Skive, som også fik tre point på kontoen søndag. Vendsyssel FF, som er inde i en flot stime med sejre i de seneste fem kampe er skubbet ned på tredjepladsen, men vendelboerne har også spillet en kamp mindre end de to førende hold.