LIGE NU:

Villabrand i Visborg: Tag står i flammer

Arbejde med tagpap forårsagede brand i villa i Visborg ved Hadsund. Første meldinger lød, at branden kunne brede sig til naboejendomme.

beredskabet i Mariagerfjord Kommune blev tirsdag eftermiddag klokken 14.10 kaldt ud til en brand i en villa i Visborg ved Hadsund.

- Det var arbejde med tagpap på en altan, der startede ilden og det kommer til at koste hele tagkonstruktionen, fortæller indsatsleder Caspar Weisberg.

- Der bliver selvfølgelig nogle følgeskader af ilden og også vand, der kommer ind i huset, men selve branden begrænser sig til taget. Det er en regulær tagbrand, siger Caspar Weisberg.

Branden bredte sig hurtigt og taget står klokken 15 stadig i flammer. Branden er under kontrol og breder sig ikke yderligere.

- Vi sendte et helt hold, en tankvogn og en lift fordi de første meldinger lød på at der var trykflasker i branden og at der var fare for at den kunne brede sig til nabohusene. Nu har vi fjernet trykflaskerne og naboerne er heller ikke i fare, siger indsatslederen, der sammen med sine 12 kolleger forventer at skulle bekæmpe ilden nogle timer endnu.