11 nordjyske judomedaljer

De nordjyske judo-kæmpere hentede 11 medaljer ved de danske mesterskab, som lørdag blev afviklet i Vejen.

Eneste nordjyske guldmedalje kom i -90 kilo klassen i B-rækken. Her vandt veteranen fra Brønderslev Morten Pedersen. Sølvmedalje i klassen gik til Kasper Pedersen fra Hjørring.

59-årige Klaus Isager kan også kalde sig dansk mester i master rækken i klassen -66 kilo. Isager var dog eneste deltager i klassen.

i senior rækken hos kvinderne var der to nordjyske medaljer. I -63 kilo var der sølv til Rikke Meyer fra Aalborg Judo Klub. I -57 kilo fik klubkammeraten Mette Thomsen bronze.