170 ansatte på Danish Meat Company sendt hjem

Danish Meat Company lukker på grund af finanskrisen. I morges fik medarbejderne den triste besked.

<b>Medarbejdere sendt hjem</b>
De 170 ansatte på Danish Meat Company, der her til morgen mødte på arbejde, blev sendt hjem efter en kort orientering af direktør Carsten Sørensen.

- Vi fik at vide, at der var blevet forhandlet, men at det ikke havde været muligt at finde en løsning. Det var ikke lykkedes at skaffe ny kapital til virksomheden, siger en af de ansatte kontrollant Ingolf Mikkelsen til tv2nord.dk.

<b>Ingen kommentarer</b>
tv2nord.dk har talt med både bestyrelsesformanden, direktøren og tillidsrepræsentanten, men ingen af dem ønsker at kommentere sagen før eftermiddagens pressemøde kl 14.00.

Svineslagteriet Danish Meat Company har kun eksisteret i 2 år. Slagteriet blev startet som reaktion på lukningen af svineslagteriet i Hjørring og mange af medarbejderne kom herfra. En del af startkapitalen blev fundet ved at sælge medarbejderaktier poster på 30.000 kroner til de nye medarbejdere.

<b>Værdiløse aktier</b>
Hvis ikke det lykkedes at reorganisere virksomheden er medarbejderaktierne værdiløse og de ansatte skal ud og finde andet arbejde.

- Det er selvfølgeligt kedeligt, men med den alder jeg har, kan jeg gå på pension, så jeg er ikke så hårdt ramt, siger kontrollant på Danish Meat Company, Ingolf Mikkelsen til tv2nord.dk.