Bombetruslen 17. december var så ukonkret at Nordjyllands Politi valgte at lukke og afspærre alle Tech Colleges ni afdelinger i Nordjylland. Foto: Verner Joost Hansen (Arkiv)

34-årig bortvist efter bombetrussel

Den mand, der i december indgav en bombetrussel mod Tech College Aalborg er blevet bortvist fra skolen.

Den 34-årige mand fra Hirtshals, der den 19. december indtelefonerede en bombetrussel mod Tech College Aalborg, får ikke lov til at fortsætte på skolen. Det besluttede en enig direktion på et møde mandag.

Det fortæller DR Nordjylland.

- Man sætter en hel skole på højkant, og man skaber angst og frygt på skolen. Så en bombetrussel den har nogle konsekvenser, det er klart, siger uddannelsesdirektør på Aalborg Tech College Keld Skovsgaard.

På mødet skulle man også tage stilling til, om skolen ville søge erstatning fra den 34-årige mand. Den beslutning er dog blevet udsat.

- Det er ikke noget, som vi er vant til at håndtere, så vi skal have talt med vores advokat, om vi skal fremsætte privat søgsmål eller ej, siger han til DR Nordjylland.

Hvis Tech College Aalborg beslutter sig for at søge erstatning fra den 34-årige mand, kan erstatningskravet blive op mod en halv million kroner.

Den 34-årige mand har erkendt, opkaldet til skolen