LIGE NU:

AaB støtter godtgørende formål

Blandt mange ansøgere og en efterfølgende afstemning på aabsport.dk er Headspace Aalborg nu valgt til at modtage støtte.

AaB donerer fremover én krone per fremmødte tilskuer til klubbens Superligahjemmekampe på Nordjyske Arena til et godt formål i Region Nordjylland. Pengene doneres ubeskåret og halvårligt til et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter.

I en afstemning mellem Aalborg Citykirke, KFUM-spejderne i Hallund og Headspace Aalborg på aabsport.dk, fik Headspace Aalborg 53 procent af stemmerne og er dermed det formål, der valgt til at få støtten.

Headspace Aalborg er en forening af frivillige unge, der hjælper børn og unge med alle former for problemer - eksempelvis depression, selvmordstanker eller alvorlige bekymringer.

- Vi er dyvt taknemmelige over den støtte og opbakning, vi har fået. Både for udtagelsen af at være en af de sidste tre kandidater og nu stå som den organisation, som AaB vil give en håndsrækning. Det giver Headspace muligheden for at nå ud til endnu flere unge mennesker i Nordjylland med budskabet om, at man helt gratis og anonymt kan få nogen at snakke med på en ukompliceret og let tilgængelig måde, siger centerchef for Headspace Aalborg Karin Leth Kristensen.