Bjorkstrand tryller pokaltitel til Herning

Oliver Bjorkstrand var her, der og alle vegne, da Herning Blue Fox slog AaB Ishockey i pokalfinalen.

Oliver Bjorkstrand blev den store helt, da Herning Blue Fox lørdag sikrede sig pokaltitlen i ishockey.

Det skete med en sejr på 3-1 på hjemmebane over AaB Ishockey.

Gæsterne fra Nordjylland fik den bedste start, da Bjarke Møller efter små ni minutter hamrede AaB foran med 1-0.

Men så begyndte den kun 16-årige Oliver Bjorkstrand, søn af træner Todd Bjorkstrand, at tage affære. Først udlignede han til 1-1, inden han lidt senere var med i opbygningen til Hernings 2-1-mål ved Mitch Ganzak.

I tredje periode afgjorde Oliver Bjorkstrand finalen, da han fem minutter før tid sendte pucken i mål til 3-1.

Stortalentet blev efterfølgende kåret til årets pokalfighter for sin indsats i pokalfinalen.

Det er femte gang i historien, at Herning Blue Fox vinder den danske pokaltitel. Sidst det skete var i 1998.