Carina ude af holdturnering

Den nordjyske bueskytte Carina Christensen fik sammen med resten af OL-holdet en regnbyge ned over sig og endte med at tabe kvartfinalen til Sydkorea.

De danske bueskytter er færdige ved holdturneringen ved OL efter et nederlag på 195-206 i kvartfinalen til de sydkoreanske guldfavoritter.
Carina Christensen har dog stadig mulighed for at gøre sig gældende individuelt.

Det var ventet, at Sydkorea ville vinde duellen, da bueskydning næsten er nationalsport i det asiatiske land. Tribunerne på Lord's Cricket Ground var også fyldt med sydkoreanske fans, der bankede løs med klappepølser og brølede slagsange.
Favoritterne fik endda hjælp af vejret, da en kort byge satte ind, da Carina Christiansen, Louise Laursen og Maja Jager skulle skyde de første tre af i alt 24 pile.
Inden bygen havde Sydkorea netop åbnet kampen - i tørvejr - med to 10'ere og en enkelt 9'er på de tre første skud. Det kunne den danske trio ikke matche, og så var opgaven noget nær umulig.
Carina Christiansen, Louise Laursen og Maja Jager er dog ikke færdige ved OL, da de i næste uge skal i gang med de individuelle konkurrencer.
/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland